SureCell driveway, Bratton Residential

A house in the picturesque village of Bratton in Wiltshire needed a parking extension to their existing parking area which was currently only big enough for one of their two cars.

They approached us looking for a cost effective solution to their parking issue: they wanted to increase the parking area at the front of their house so that it could accommodate two cars, but they didn’t want the inconvenience of a big messy building project.

Our own base, SureCell® was the perfect solution.

With minimal disruption and faster, easier and more cost effective to install than alternative bases such as tarmac and concrete, this would provide our customer with the extra parking space they needed.   Next to their existing driveway, SureCell was laid straight on top of compacted stone and then in-filled with loose gravel – making an extremely robust and stable surface capable of withstanding vehicles.

Our Installation Team then laid 6mm Norwegian Bronze from our range of Natural Aggregate on top of both the existing concrete base and our newly installed SureCell for a new seamless parking area for two cars.

Not only did our client get the quickest, most cost effective solution to their parking problem, they also have a bigger, great looking driveway that is attracting admiring glances and compliments from their neighbours.

“The drive looks amazing! The installation guys have done a fantastic job, they worked nonstop to get it done and the end result is second to none, Thank you.”

Mr Jenkins

Process

Step 1

Step 2

Step 3

Step 1

Step 2

Step 3